Magični popusti na posuđe za pastu!

Rosmarino Pasta posuđe vrhunskog kvaliteta sada na sjajnom popustu od čak 50% na odabranim Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama!

Rosmarino Pasta posuđe izrađeno je od visokokvalitetnog i izdržljivog aluminijuma i presvučeno je zaštitnim premazom. Svojom veličinom idealno je za pripremu srednjih i većih količina hrane i pogodno je za sve vrste ploča za kuvanje, uključujući i indukciju.

Za svaku kupovinu goriva ili kupovinu u prodavnici i restoranu na bilo kojoj Gazprom i/ili NIS Petrol benzinskoj stanici u vrijednosti od 20KM za vozače putničkog automobila ili 50KM za vozače teretnog vozila kupac ostvaruje pravo na 1 kupon. Uz sakupljenih 5 kupona, kupac ostvaruje pravo na popust na proizvode.

Posebno, korisnici „Zajedno na putu“ kartice mogu ostvariti popust uz manji broj sakupljenih kupona, zavisno od nivoa kartice u trenutku kupovine.

  • Platinum nivo - Popust se ostvaruje bez sakupljanja kupona
  • Zlatni nivo - Popust se ostvaruje uz samo jedan kupon
  • Srebrni nivo - Popust se ostvaruje jedan kupon manje

Kupone možete sakupljati 01.03.2021. do 31.05.2021. Popunjeni taloni se od 01.03.2021. do 15.06.2021. godine ili do isteka zaliha, mogu zamijeniti za popust na proizvode iz programa.

Proizvodi se mogu kupiti i po punoj maloprodajnoj cijeni.

Više informacija o uslovima promocije možete saznati na linku: 

 

Spisak benzinskih stanica možete pogledati ovde:

Vidimo se na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.