Gorivo za čistu peticu

Mreža Gazprom benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini nudi Vam goriva visokog kvaliteta, proizvedena u skladu sa Euro 5 standardom. Proizvodnja ovih goriva obavlja se u postrojenjima Rafinerije nafte Pančevo, najsavremenije rafinerije u regionu koja je uspješno modernizovana tokom 2012. godine.
 

 Goriva na Gazprom benzinskim stanicama su Euro 5 kvaliteta i daju veću snagu motoru Vašeg automobila, obezbjeđuju ekonomičniju vožnju i smanjuju emisiju štetnih gasova. Upotreba našeg goriva poboljšat će performanse Vašeg vozila i produžiti radni vijek njegovog motora. Takođe, korišćenje goriva Euro 5 kvaliteta na duže staze smanjuje troškove održavanja vozila, a Vama obezbjeđuje ugodniju vožnju.


U Rafineriji Pančevo primjenjuju se najefikasniji procesi prerade i inovativna tehnološka rješenja kako bi se proizvela goriva koja sadrže znatno manju količinu sumpora od one propisane standardom Euro 5. Gorivo proizvedeno u Rafineriji Pančevo sadrži manje od 1ppm (jedan milioniti dio) sumpora, dok Euro 5 standard propisuje maksimum do 10ppm. Tako korišćenjem naših goriva doprinosite smanjenju emisije štetnih izduvnih gasova i očuvanju životne sredine.
 

 Da bi se garantovao kvalitet u svakom trenutku, gorivo na Gazprom benzinskim stanicama prolazi stroge redovne i vanredne kontrole.
Od rafinerije do krajnjeg potrošača uzorkovanje goriva se vrši na 5 lokacija. Takođe, kvalitet naftnih derivata se održava i prolaskom goriva kroz 5 filtera u procesu transporta.
 

Uzorci našeg goriva se između Rafinerije i krajnjeg kupca uzimaju i kontrolišu i do 5 puta:
 
  1. Kontrola u Rafineriji - uzorak se prije puštanja u  komercijalnu prodaju ispituje u laboratoriji Rafinerije Nafte Pančevo
  2. Kontrolu kvaliteta prilikom otpreme iz Rafinerije vrši NTC laboratorija i na osnovu rezultata izdaje deklaraciju o usaglašenosti proizvoda.
  3. Na centralnom skladištu u BiH se također nasumično i nenajavljeno uzimaju uzorci goriva
  4. Česta interna kontrola goriva vrši se na benzinskim stanicama kvartalno, za svaki derivate
  5. Zakonski monitoring služi kao potvrda učinkovitosti naših procesa kontrole kvaliteta
 
Od otpremanja iz Rafinerije pa do rezervoara Vašeg automobila, gorivo će proći kroz do 5 filtera, čime se izbjegava onečišćenje Vašeg rezervoara i produžava vijek trajanja motora:


 

 
Gazprom benzinske stanice su premium brend moderno opremljenih benzinskih stanica koje Vam nude vrhunsko gorivo, izuzetne usluge i širok izbor kvalitetnih proizvoda.
U kojem god pravcu da ste se uputili, na Gazprom benzinskim stanicama možete sipati gorivo Euro 5 kvaliteta, proizvedeno po najvišim standardima u najsavremenijoj rafineriji nafte u regionu.
 
Pored visokokvalitetnog goriva, u prijatnom ambijentu cafea na Gazprom benzinskim stanicama možete napraviti predah uz veliki izbor hladnih i toplih napitaka, također možete uživati u svježem pecivu, ukusnim sendvičima i najfinijim dezertima, dok Vas u našim izuzetno opremljenim prodavnicama očekuje bogata ponuda premium proizvoda koji će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih potrošača.
Gazprom benzinske stanice pružaju i niz drugih pogodnosti kao što su besplatna wi-fi internet konekcija, mjenjačnica i autopraonica.
 
Mreža Gazprom benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini obuhvata 27 stanica, raspoređenih na svim važnim putnim pravcima. Gazprom benzinske stanice prisutne su i na teritoriji Bugarske, Rumunije i Srbije, tako da i kada putujete kroz zemlje u regionu možete da računate na naše usluge.
 
Naše stanice su Vam na raspolaganju 24/7 u najvećim gradovima i duž glavnih putnih pravaca, sa mrežom koja se iz godine u godinu povećava u svim zemljama regiona.
Lokacije naših benzinskih stanica možete videti ovde.