G-Drive Diesel

Za maksimalne performanse
Aditivirano G-Drive dizel gorivo zimskog kvaliteta doprinosi optimalnom radu motora, omogućuje efikasnije sagorijevanje goriva, pouzdan zimski start, ali i obezbjeđuje veću snagu i stabilniji rad motora. G-Drive dizel je gorivo nove generacije, obogaćeno kompleksom aditiva čime se garantuje najviši kvalitet goriva.
Kvalitet motornih goriva direktno utiče na rad i vijek motora, kao i na kvalitet vožnje. G-Drive dizel je gorivo vrhunskog kvaliteta, razvijeno u saradnji sa vodećim ekspertima iz oblasti aditiviranih goriva.

Povećana snaga motora
G-Drive dizel je premijum aditivirano dizel gorivo, koje tvom vozilu pruža novu snagu, a tebi bolji osjećaj vožnje.
Sinergija aktivnih komponenti aditiva i evro dizel goriva najvišeg kvaliteta, doprinosi obnavljanju i povećanju snage motora tvog automobila.

Povećana protočnost brizgaljki
Naslage nečistoća koje nastaju prilikom sagorijevanja goriva negativno se odražavaju na rad motora. Korištenjem G-Drive dizel goriva nečistoće se otklanjaju, povećava se protočnost brizgaljki, što uz efikasnije raspršivanje goriva ima za posljedicu obnavljanje i povećanje snage motora – tvoja vožnja postaje jedinstveno iskustvo.
Poboljšane performanse motora
Pored dodatne snage, korištenje G-Drive dizel goriva doprinosi poboljšanoj startnosti motora, kao i njegovom stabilnijem i tišem radu. Pored toga, kompleks aditiva u ovom gorivu povećava cetanski broj, što rezultira efikasnijim sagorijevanjem goriva i poboljšanim opštim performansama motora. Pouzdan je i stabilan i u zimskim uslovima na izuzetno niskim temperaturama.
Poboljšane performanse i dodatna snaga motora obezbjeđuju ti dinamičniju i ugodniju vožnju.

Profesionalna zaštita sistema za gorivo
G-Drive dizel obezbjeđuje motoru automobila visok stepen zaštite svih dijelova, a naročito brizgaljki i metalnih dijelova. Uspešno otklanja nečistoće i spriječava pojavu korozije.

Aditiv za zimsku sezonu
Konstantno radimo na unaprijeđenju naših goriva i trudimo se da obezbijedimo tvom automobilu vrhunski kvalitet.
G-Drive dizel sada ima novu unaprijeđenu formulu. Inovativna tehnologija izrade omogućava smanjenje naslaga na motoru za 45%, kao i povećanje snage. Naš novi aditiv formulisan je tako da povećava cetanski broj dizel goriva radi optimizovanja ekonomičnosti i smanjenja emisije zagađivača.
Eksperimenti u laboratoriji NIS NTC pokazuju povećanje cetanskog broja i do 3,7. Cetanski broj definiše ponašanje dizel goriva prilikom kompresijskog paljenja. Povećanje cetanskog broja utiče na paljenje goriva, stabilnije sagorijevanje, povećanje snage motora i lakši start. Pored toga, smanjuje se buka tokom rada motora, kao i emisija štetnih gasova.
Ispitivanja su vršena na referentnom gorivu.
Grafički prikaz je ilustrativnog karatktera.

Aktivno čišćenje
Prilikom sagorijevanja goriva stvaraju se naslage nečistoća, koje spriječavaju motor da razvije svoju punu snagu. Samim tim, povećava se i rizik od kvarova. Kompleks aditiva u G-Drive dizel gorivu sadrži aktivnu komponentu za čišćenje, koja ima zadatak da eliminiše akumulirane naslage nečistoća. Na ovaj način, pored obnavljanja i povećanja snage motora, ova komponenta utiče na smanjenje rizika od kvarova i pomaže produženju radnog vijeka motora.
Akumulirana nečistoća na brizgaljkama Očišćene brizgaljke nakon upotrebe G-Drive dizel goriva

Pouzdana zaštita od korozije
Aktivna antikorozivna komponenta goriva G-Drive dizel obezbijeđuje potpunu zaštitu od korozije. Konstantnom upotrebom G-Drive dizel goriva na metalnim dijelovima motora zaustavlja se dalje širenje korozije, dok kod novih automobila ovo gorivo spriječava pojavu korozije. Na taj način se obezbijeđuje sigurnost i zaštita tvog vozila, a ti imaš jednu brigu manje.
Korozija na metalnom dijelu motora Zaštićena metalna površina upotrebom G-Drive dizel goriva