G-Drive Diesel

GORIVA NOVE SNAGE

Kvalitet motornih goriva koja koristite, direktno utiče na rad i vijek motora Vašeg vozila, kao i na kvalitet vožnje. Iz tog razloga, Gazprom benzinske stanice obogatile su svoju ponudu gorivima najvišeg kvaliteta – G-Drive 100, visokokvalitetni aditivirani benzin od 100 oktana i G-Drive Diesel, aditivirani dizel vrhunskog kvaliteta. Internacionalni brend goriva G-Drive razvijen je u saradnji sa vodećim ekspertima iz oblasti naprednih goriva, čime se garantuje najviši kvalitet naftnih derivata za naše potrošače.

Gazprom benzinske stanice, međunarodni brend moderno opremljenih benzinskih stanica, postale su sinonim za kvalitet naftnih derivata i usluge. Pronađite G-Drive goriva i uživajte u vrhunskoj usluzi na svim Gazprom benzinskim stanicama u Bosni i Hercegovini, u većim gradovima i duž važnijih putnih pravaca.

POVEĆANJE SNAGE MOTORA

G-Drive Diesel je premijum aditivirano dizel gorivo koje Vašem vozilu pruža novu snagu, a Vama bolji osjećaj vožnje!

Sinergija aktivnih komponenti aditiva i goriva Euro 5 standarda najvišeg kvaliteta, doprinosi obnavljanju i povećanju snage motora Vašeg automobila do 7,8%*. 

Prilikom sagorijevanja goriva, naslage nečistoća koje nastaju, negativno se odražavaju na rad motora. Korištenjem G-Drive Diesel goriva, nečistoće se otklanjaju, povećava se protočnost brizgaljki, što uz efikasnije raspršivanje goriva ima za posljedicu obnavljanje i povećanje snage motora, pretvarajući Vašu vožnju u jedinstveno iskustvo.

POBOLJŠANE PERFORMANSE MOTORA

Pored dodatne snage, korištenje G-Drive Diesel goriva doprinosi poboljšanoj startnosti motora kao i stabilnijem i tišem radu motora. Pored toga, kompleks aditiva u ovom gorivu povećava cetanski broj, što rezultira efikasnijem sagorijevanju goriva i opštim poboljšanim performansama motora.


Poboljšane performanse i dodatna snaga motora obezbjeđuju Vam dinamičniju i ugodniju vožnju.

PROFESIONALNA ZAŠTITA SISTEMA ZA GORIVO

AKTIVNO ČIŠĆENJE

Prilikom sagorijevanja goriva, stvaraju se naslage nečistoća koje sprečavaju motor da razvije svoju punu snagu. Samim tim, povećava se i rizik od kvarova. Kompleks aditiva u G-Drive Diesel gorivu sadrži aktivnu komponentu za čišćenje koja ima zadatak da eliminiše akumulirane naslage nečistoća. Na ovaj način, pored obnavljanja i povećanja snage motora, ova komponenta utiče na smanjenje rizika od kvarova i pomaže u produženju radnog vijeka motora.

POUZDANA ZAŠTITA OD KOROZIJE

Aktivna anti-korozivna komponenta goriva G-Drive Diesel obezbeđuje potpunu zaštitu od korozije “A” klase. Prilikom konstantne upotrebe G-Drive Diesel goriva, na metalnim delovima motora zaustavlja se dalje širenje korozije, dok kod novih automobila ne dozvoljava da se korozija pojavi. Na taj način, Vašem vozilu obezbeđuje sigurnost i zaštitu, a Vama jednu brigu manje.

*Prikaz brizgaljki, motora, kao i metalnih dijelova motora je ilustrativan.