G-Drive 100


​Ako je automobil za Vas više od prevoznog sredstva, a želite veću, pouzdaniju i efikasniju snagu kada vozite, onda je G-Drive 100 Vaš pravi izbor. Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo novi premijum benzin G-Drive 100 koji se prodaje ekskluzivno na Gazprom benzinskim stanicama.

G-Drive 100 sadrži aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora, poboljšavaju njegove performanse i pozitivno se odražavaju na njegovu ispravnost i dugovječnost. Proizvedeno prema najvišim tehnološkim standardima, G-Drive 100 je gorivo nove snage koje će Vašem motoru pružiti profesionalnu zaštitu, a Vama sigurniju i uzbudljiviju vožnju.
 

POBOLJŠANJE PERFORMANSI MOTORA

G-Drive 100 sadrži aktivne komponente posljednje generacije koje Vašem vozilu pružaju dodatnu snagu, bolje ubrzanje i profesionalnu zaštitu. Specijalna formula ovog goriva produžava radni vijek Vašeg motora i sprečava nastanak kvarova.Jedinstvena termostabilna komponenta goriva – modifikator trenja – stvara zaštitni sloj između klipa i cilindra u motoru čime se smanjuje koeficijent trenja, unapređuje dinamika motora i stimuliše povećanje snage motora. Sinergijom 100 oktana i aktivnih aditiva za čišcenje i podmazivanje motor dobija dodatnu snagu, a vožnja postaje uzbudljivija.

Smanjenje trenja u motoru, do kojeg dovodi modifikator trenja sadržan u kompleksu aditiva, za rezultat ima poboljšanje dinamičkih karakteristika vozila. To omogućava snažnije ubrzanje pri visokim brzinama, što je od presudne važnosti pri preticanju na autoputu.Visoka oktanska vrijednost i smanjenje koeficijenta trenja utiču na povećanje obrtnog momenta u širokom spektru broja obrtaja u minuti. Ovo dodatno poboljšanje pomaže pri vožnji po terenima sa visokim nagibom.

 

PROFESIONALNA ZAŠTITA MOTORA

G-DRIVE 100 za čist motor

Redovnom upotrebom bilo kojeg goriva, u motoru se stvaraju naslage nečistoće. Uslijed tog procesa dolazi do „zagušenja“ motora, koji nije više u stanju da radi optimalnom snagom. Te naslage su škodljive i na duge staze mogu da izazovu kvarove. Redovnom upotrebom goriva G-Drive 100, naslage nečistoća na usisnim ventilima se smanjuju do 6 puta4.Prvoklasna zaštita od korzije

Molekuli vode koji se mogu naći u sistemu za gorivo svakog vozila reaguju sa njegovim metalnim dijelovima i mogu vremenom dovesti do njihovog oštećenja. Kompleks aditiva u gorivu G-Drive 100 sadrži specijalnu komponentu koja sprečava stvaranje korozije u svim dijelovima sistema za gorivo i obezbjeđuje vašem vozilu najvišu klasu zaštite.

 Demulzifikacija

Specijalna komponenta goriva G-Drive 100 sprečava stvaranje emulzije od vode i ulja koja se može pojaviti u sistemu za gorivo uslijed promjena temperature u zimskom periodu i dovesti do pogoršanja performansi motora. Demulzifikacija osigurava da vaše vozilo i motor funkcionišu bez poteškoća i na optimalan način tokom cijele godine.

Sinergija aktivnih aditiva i oktanskih komponenti G-Drive 100 goriva transformisaće Vaš automobil u snažnu mašinu, čineći svaku vožnju uzbudljivijom i ekonomičnijom. Zahvaljujući njegovoj specijalnoj formuli produžava se radni vijek Vašeg motora, eliminišu kvarovi i uvećava njegova startnost, za veći ugođaj tokom vožnje.

G-DRIVE 100 – TESTIRANO U MILBROOKU, VELIKA BRITANIJA

 Milbrook Proving Ground je jedan od najvećih centara za testiranje vozila i nalazi se u mestu Milbrook u Engleskoj. Osnovan 1960-ih, centar obuhvata kapacitete za testiranje i razvoj vozila, uključujući one za ocjenjivanje vozila i sistema, razvoj pogona i testove bezbjednosti.Testovima u Milbrooku potvrđeni su svi navodi u vezi sa gorivom G-Drive 100 pomenuti u ovom tekstu.


1 Sa G-Drive 100 gorivom, poslije 1.000 pređenih kilometara u VW Golf 1.6FSI pri 6.000 obrtaja u minuti, u poređenju sa standardnim Euro BMB 95 benzinom.
2 Sa G-Drive 100 gorivom, poslije 500 pređenih kilometara u VW Golf 1.6FSI pri brzini od 115-125 km/h, u poređenju sa standardnim Euro BMB 95 benzinom.
3 Sa G-Drive 100 gorivom, poslije 1.000 pređenih kilometara u VW Golf 1.6FSI pri 4000-6000 obrtaja u minuti, u poređenju sa standardnim Euro BMB 95 benzinom.
4 Rezultati su potvrđeni testiranjem na Mercedez-Benz motoru M111 u Millbrook nezavisnom istraživackom centru.